(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
HOVĚZÍ PO BULHARSKU
Potřebné ingredience
½ kg hovězího masa (nejlepší roštěná nebo libové plátky), asi 8 paprik, asi 6 rajčat, 1 velká cibule, 8 stroužků česneku (dle chuti), pepř, sůl, 1 masox, anglická slanina (10 – 15 dkg), sádlo
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na sádle zpěníme cibuli a nakrájenou slaninu, přidáme pokrájené papriky na nudličky a nakrájená rajčata(předem je spaříme a oloupeme) a prolisujeme česnek, trochu podlijeme a dusíme. Za mírného podlévání a občasného zamíchání, maso se rádo přichytne dusíme doměkka. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé